About Me

My photo
Either i love it so much or i got nothing else better to do, but i blog because i just blog. Whatever..

Labels

Blog Archive

Followers

I need a quick fix..

Posted by kaezrin Sunday, July 12, 2009

something like this surely will perk me up.


melampau dan over kan????

6 comments

  1. naddy Says:
  2. tu dia, mmg hebat punya quick fix ;)

     
  3. kaezrin Says:
  4. nads: sah sah x dpt..rege dier sama ngan sebijik bag...so u knowlah..might as well beli bag kan????

     
  5. MommyDania Says:
  6. over sgt! tp kalau hati dh bekenan, apa blh buat. hehehehe

     
  7. IreneYaya Says:
  8. Tgk kat LV aritu, love the multicolor insolites! Tapi macam quite not practical, sebab dia terbukak besar..sure lambat nak cari money & card bila nak kena bayar cepat2...I suka design yg mcm sarah wallet or zippy wallet mcm nini punya! Belila bebs, wallet beli satu terus puas hati tahan 3 tahun....bag beli satu lepas 3 bulan nak beli yg lain pulak..hahaha..

     
  9. KS Says:
  10. beli beli beli!!!! like what yaya said, alah membeli menang memakai gitteww ;)

     
  11. Erna Says:
  12. beb...aku pun sker yg ni! Masa mula sampai kl dulu aku dah dok belek gak..masa tu yg ada 1 red 1 white..punyalah 'tertekan' nak beli!! now dah ada yg multicolor..
    pastu mula la dok kira2 sbb lebih kurang harga sebijik beg giteww! huhuhu

     

Post a Comment